Over ons

Bringing spacesunder control.

Voor zonwering is de praktische kant natuurlijk doorslaggevend. Alle overige functies dienen kwalitatief hoogstaand te worden uitgevoerd. Om daarmee ook esthetisch het elan van uw gebouw te bevorderen.

Feiten over
Belfort

240

Projecten opgeleverd

25

Jaar ervaring

238

Tevreden opdrachtgevers

9

Alleskunners

Jarenlangeervaring

Belfort Projectzonwering b.v. is een jonge onderneming, opgericht in 2017, mét jarenlange ervaring in de zonwering. Onze activiteiten op het gebied van zonwering – die voorheen binnen Van der Heiden Systems werden uitgevoerd – hebben we een eigen gezicht gegeven.

Door in de dagelijkse praktijk het projectmanagement en advies samen te voegen met de techniek en productie van zusterbedrijf Van der Heiden Systems, is er een professionele en uiterst effectieve organisatie van uw projecten in zonwering ontstaan.

Bij Belfort zijn we alleskunners

Bij Belfort zijn we alleskunners, omdat we letterlijk alles zélf in huis hebben. Eigen ervaren adviseurs, eigen technische tekenaars, eigen ontwerp, eigen productie, eigen installatie, eigen projectmanagers en eigen servicemonteurs. Zo houden we het complete traject onder controle en haken we niet af wanneer uw project buiten ‘standaard’ valt.

U kiest voor een partij die alles zelf in eigen hand houdt en van begin tot eind uw complete project uitrolt. Alleen dan krijgt u uw ruimtes onder controle. Met Belfort Projectzonwering zit u bij de bron aan tafel.

Bij de bron aan tafel

additional-services-icon

Hoogstaande kwaliteit

additional-services-icon

Alles in eigen hand

additional-services-icon

Volledige controle

Ons kantoor

Ons team bestaat uit de afdeling calculatie en verkoop onder leiding van Michel van Dongen. De afdeling projectleiding en planning wordt aangestuurd door Peter Haan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw project te begeleiden van deskundig advies tot en met oplevering.

Ons kantoor is gevestigd aan het Zuideinde 52 te Barendrecht. Hier zijn onze verkoopafdeling, projectleiding, werkvoorbereiding alsmede planning gehuisvest. Door de centrale ligging strekt ons werkgebied zich uit over heel Nederland.

Werken bij Belfort Projectzonwering

Werken bij Belfort Projectzonwering, BG Door of Van der Heiden systems betekent werken bij een internationaal opererend bedrijf met een sterke technische achtergrond. We produceren producten van hoge kwaliteit, vinden innovatieve technieken uit en bieden op maat gemaakte oplossingen. Bringing spaces under control. Help jij ons?

Let's talk about
bringing spaces under control